FAQ

Vragen over mijn reservering

Bent u op zoek naar antwoorden op vragen met betrekking tot betalingen, reserveringen, uw verblijf of de faciliteiten?
Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen die u wellicht van dienst kunnen zijn.

Als uw vraag niet in de lijst voorkomt, kunt u ons bereiken via het formulier en zullen wij zo snel mogelijk reageren.

Betalingen

Het is mogelijk om veilig te betalen via bankoverschrijvingen met iDEAL en creditcards.

Ja, er wordt een borgsom in rekening gebracht.
Volgens de voorwaarden van het contract bedraagt de borgsom 25% van de totale betalingen van de huur.

Wij accepteren alleen betalingen in euro.

Reserveringen

Om een reservering te maken, kun je gebruik maken van ons boekingsysteem. Voor specifieke reserveringen of vragen kun je gebruik maken van het contactformulier op deze pagina.  De verhuurder zal je begeleiden bij het proces van het maken van een reservering, het invullen van eventuele benodigde formulieren en het verstrekken van aanvullende informatie die nodig is voor de reservering.

Bij het boeken van een dienst of product hanteren wij een specifiek annuleringsbeleid. Hieronder vindt u de belangrijkste informatie met betrekking tot dit beleid:

 1. Aanbetaling: Bij het maken van een boeking vragen wij een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Deze aanbetaling dient als bevestiging van uw reservering en garandeert uw plaats.

 2. Betaling vooraf: Twee weken vóór de aanvangsdatum van de dienst of het product dient u de resterende 50% van het totaalbedrag te betalen. Dit stelt ons in staat om de nodige voorbereidingen te treffen en uw reservering definitief te maken.

 3. Niet tijdig betalen: Indien de betaling niet op tijd wordt voldaan, behouden wij het recht om het aanbetalingsbedrag als kosten te beschouwen. Dit geldt als vergoeding voor eventuele administratieve en organisatorische uitgaven die wij hebben gemaakt in verband met uw reservering.

 4. Annuleringen: Mocht u om welke reden dan ook uw boeking willen annuleren, gelden de volgende voorwaarden:

  • Annulering vóór de betaling van de aanbetaling: Er worden geen kosten in rekening gebracht, aangezien er nog geen aanbetaling is gedaan.
  • Annulering na de betaling van de aanbetaling: Het aanbetalingsbedrag wordt niet terugbetaald, aangezien dit wordt beschouwd als een vergoeding voor het reserveren van uw plaats.
  • Annulering na de volledige betaling: Als u annuleert binnen twee weken vóór de aanvangsdatum, wordt het totaalbedrag niet terugbetaald.


Let op: Het is belangrijk om te weten dat deze informatie een samenvatting is van ons algemene annuleringsbeleid. Bij het maken van een boeking ontvangt u gedetailleerde voorwaarden en specifieke instructies met betrekking tot de betalingen en annuleringen. Wij raden u aan om deze zorgvuldig door te nemen voordat u een definitieve reservering maakt.

Als u verdere vragen heeft over ons annuleringsbeleid of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en meer informatie te verstrekken.

Het is raadzaam om contact op te nemen om te informeren of het mogelijk is om wijzigingen aan te brengen in je reservering.

Door rechtstreeks contact op te nemen door middel van het contactformulier kun je bespreken welke wijzigingen je wilt aanbrengen, zoals wijziging van de huurdata, duur van het verblijf of het aantal gasten. De verhuurder kan je informeren over de beschikbaarheid van de gewenste wijzigingen en eventuele bijbehorende kosten of voorwaarden.

Het is belangrijk om wijzigingen zo vroeg mogelijk aan te vragen, zodat de verhuurder voldoende tijd heeft om te reageren en eventuele regelingen te treffen. Houd er rekening mee dat wijzigingen mogelijk afhankelijk zijn van de beschikbaarheid en het beleid van de verhuurder.

Om een groepsreservering te maken, is het raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met de verhuurder door middel van het invullen van het contactformulier op deze pagina, om je interesse in een groepsreservering kenbaar te maken.

Bij het maken van de groepsreservering is het belangrijk om de volgende informatie te verstrekken aan de verhuurder:

 1. Aantal personen: Geef het exacte aantal personen op dat deel zal uitmaken van de groep die de accommodatie zal huren. Dit is belangrijk omdat de verhuurder de beschikbaarheid en capaciteit van de woning moet kunnen beoordelen.

 2. Gewenste huurdata: Geef de gewenste data van het verblijf aan, inclusief de in- en uitcheckdatums.

 3. Speciale vereisten: Als er specifieke behoeften of vereisten zijn voor de groep, zoals kamerverdeling, voorzieningen of andere verzoeken, is het belangrijk om deze duidelijk te communiceren aan de verhuurder.

Door direct contact op te nemen met de verhuurder kunnen zij je voorzien van specifieke informatie over beschikbaarheid, prijzen en eventuele aanvullende voorwaarden die van toepassing zijn op groepsreserveringen. Zij kunnen je ook begeleiden bij het boekingsproces en eventuele vragen beantwoorden die je hebt met betrekking tot de groepsreservering.

Vragenformulier